Workshop1: Basis autotechniek (m/v)

Özden Sari

Staat het zweet in je handen bij een brandend lampje op het dashboard? Of raak je in paniek bij pech onderweg? Dan wordt het tijd voor een minicursus autotechniek. De workshop is vooral gericht op (vrouwelijke) collega’s die kennis willen maken met de wereld van autotechniek. Heb je de basiskennis al op zak? Ook dan ben je van harte welkom!

We leggen je alles uit over de functies van auto-onderdelen: van bougie tot koppelingsplaat en van remblok tot lamp. Onder begeleiding ga je aan de slag met de alledaagse praktijk, zoals het openen van de motorkap, het vervangen van lampen en het verwisselen van banden. Na afloop van de workshop weet je ook hoe je vloeistoffen controleert en starthulp verleent bij een lege accu. 
Een handige en leerzame workshop waarbij je niet vies wordt. Je kunt rekenen op een ontspannen, handige en leerzame workshop waarbij humor niet ontbreekt!
  
4 responses
.
Dit is niet de plek om in te schrijven Frank
Beste indeler van de Workshops, Wij van Studentenzaken CS hebben ons opgegeven voor de workshop Basisautotechniek en zouden het prettig vinden om in dezelfde workshopronde ingedeeld te worden. Zou je hier rekening mee kunnen houden? Als dat niet mogelijk is, dan graag misschien 2 in de ene ronde en 3 in de andere ronde? Groeten, de dames van Studentenzaken CS (Marja Bekooij, Adriana Berkheij, Susan vd Geest, Dijana Ibrahimi, Marian Vrouwenvelder)
We gaan ons best doen!